Вийшов друком третій випуск серії біобібліографічних покажчиків «Праці вчених ДБТУ», присвячений Пузіку Володимиру Кузьмичу – доктору сільськогосподарських наук, професору, члену-кореспонденту НААН України, заслуженому діячу науки і техніки України, професору кафедри екології та біотехнологій в рослинництві Державного біотехнологічного університету.
Пузік Володимир Кузьмич : біобібліогр. покажчик праць за 1977-2023 роки : до 75-річчя від дня народження / уклад.: Е. М. Бочарова, Т. Б. Богданова; наук. ред. Н. М. Ніколаєнко; Наук. б-ка ДБТУ. – Харків, 2023. – 96 с. – (Серія: «Праці вчених»; вип. 3).
Мета покажчика – ознайомити користувача з життям і діяльністю вченого та відобразити наукові праці, в яких розглядаються питання спрямовані на розв'язання теоретичних і практичних проблем в галузі рослинництва, підвищення продуктивності зернових культур, якості й екологічної чистоти продукції тощо. До біобібліографічного покажчика включено наукові, навчальні, навчально-методичні видання, статті та патенти. Матеріал згруповано за видами видань в хронологічному порядку, в межах року за абеткою назв видань. Біобібліографічний покажчик містить праці, що були опубліковані з 1977 по 2023 роки.
Наукова бібліотека ДБТУ продовжує роботу по створенню вторинних бібліографічних ресурсів, які покликані не тільки представити суспільству здобутки науковців університету, але й складатимуть інформаційну базу для вивчення та популяризації університетської наукової спадщини.
Запрошуємо до перегляду покажчика, який розміщено в репозитарії ДБТУ.