Навчальний рік на фінішній прямій – не забудьте повернути книги до Наукової бібліотеки!
Шановні студенти!
Наближається завершення навчального року ‒ це час, коли ви маєте повернути літературу до книгозбірні. Умови воєнного стану не минають стороною жодну галузь життя, включаючи Наукову бібліотеку нашого університету. Але, не дивлячись на ускладнення, ми продовжуємо працювати, щоб забезпечити всю університетську спільноту ДБТУ необхідною літературою.
Однак, ми не можемо уникнути проблем, які виникають через втрату бібліотечного фонду. Тому прохання до всіх студентів, викладачів та співробітників, які мають книги з нашої Наукової бібліотеки, повернути літературу. Це допоможе зберегти бібліотечний фонд та забезпечити належний рівень навчання для майбутніх поколінь.
‼ Просимо звернути особливу увагу на наше прохання цьогорічних випускників, оскільки повернення всієї навчальної літератури є однією з обов'язкових умов для оперативного отримання диплома. Ми сподіваємося на підтримку та співпрацю в цьому питанні фахівців деканатів факультетів ДБТУ.
Шановні студенти випускники, будь ласка, забезпечте своєчасне повернення книг до Наукової бібліотеки! Термін повернення до 20 червня 2023 року.
Для того, щоб перевірити, які книги потрібно повернути, Ви можете скористатися електронним формуляром. Він містить інформацію про ті видання, які Ви взяли для навчання. Перегляд формуляра здійснюється через Електронний каталог http://surl.li/iayyx Наукової бібліотеки ДБТУ, але для цього Вам потрібно авторизуватися в системі: логін складається з Вашого прізвища; пароль ‒ з номера Вашого читацького квитка.
Повернути літературу до Наукової бібліотеки можна в будь-який зручний для вас спосіб:
✅ особисто прийти до бібліотеки або передати літературу за допомогою одногрупників, родичів чи інших осіб;
✅ надіслати КУР’ЄРСЬКИМ ДОСТАВЛЕННЯМ Нової Пошти або Укрпошти за кошт відправника (більш детально ви можете дізнатися з повідомлення, яке Вам надійшло від бібліотечного фахівця або напишіть нам листа на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ).
📌Обов'язково мають бути вказані:
✅ ПІБ користувача-утримувача літератури;
✅ опис відправлення (за можливості надати перелік літератури: назва підручника, посібника тощо, автор(и), рік видання);
✅ повідомити Одержувачу номер ЕН і терміни доставки
Якщо ж Ви втратили книгу, необхідно замінити її аналогічною або рівноцінним виданням відповідно до освітньої програми (2019-2023 рр. видання). За подробицями, необхідно звернутися до співробітників бібліотеки, які можуть надати професійну консультацію та допомогти підібрати необхідну літературу в один з доступних способів.
📌 Режим роботи Наукової бібліотеки: (вулиця Алчевських, 44; І поверх)
Понеділок – п'ятниця: 9.30-13.00
Потрібна допомога? Зв'яжіться з нами.
✅ зателефонуйте на номери телефонів бібліотекарів-координаторів Наукової бібліотеки з читацької заборгованості, від яких отримали повідомлення особисто;
✅ надішліть нам листа на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 
Чекаємо на зустріч з Вами! Бережіть себе!