В Науковій бібліотеці 27.10.2023р. відбулася нарада при дирекції, яку відкрила директорка НБ Ніколаєнко Н.М., канд.наук із соц. комунікацій.

На нараді були присутні заступниці директорки Наугольнова Н., Рибальченко О., завідувачки відділів бібліотеки:  Безпала О., Мартиненко Н.,  Петриченко T., Бочарова Е, Бездольна Л., Животова С., Свириденко Г. та зав. сектором Ларіна А. В. 

 Ніколаєнко Н.М. відмітила, що протягом року важливим залишалося питання збереження фондів у складних умовах сьогодення на бібліотечних пунктах, які постраждали під час воєнних дій. В період з березня по кінець жовтня 2023 р. під керівництвом заст. директорки Наугольнової Н. співробітниками було переглянуто  майже 150 тис. примірників  у двох книгосховищах (б.п.1 та б.п.3) з метою переміщення активної частини фонду і підготовки до списання застарілих, ветхих видань. Це дуже копітка робота, яка не помітна для користувачів, але дуже важлива для забезпечення цілісності фізичного стану видань, інформаційної цінності фонду, збереження інтелектуального надбання університету і держави.  

Також було приділено увагу виконанню плано-звітних показників у відділах за 3 квартал 2023 року та вирішено низку організаційно-методичних питань щодо роботи бібліотеки у змішаному режимі, скореговано пріоритетні напрямки роботи до кінця року.

Команда бібліотекарів НБ гідно тримає свій фронт із збереження  матеріального і духовного надбання для майбутніх поколінь.