Розвиток наукової думки в Державному біотехнологічному університеті визначається діяльністю видатних діячів науки, унікальний науковий потенціал яких знаходить відображення в численних наукових дослідженнях і розробках. Наукова бібліотека ДБТУ випускає серію персональних біобібліографічних покажчиків, яка покликана не тільки представити суспільству здобутки науковців університету, але й складатиме інформаційну базу для вивчення і популяризації університетської наукової спадщини.

       Другий випуск з серії біобібліографічних покажчиків «Біобібліографія вчених ДБТУ» присвячений Григорію Івановичу Яровому – доктору сільськогосподарських наук, професору Державного біотехнологічного університету провідному і висококваліфікованому спеціалісту із технології вирощування та захисту овочевих і баштанних рослин в Україні.

       Яровий Григорій Іванович: біобібліогр. покажчик праць за 1989 - 2023 роки до 75-річчя від дня народження / уклад.: Е. М. Бочарова, Т. Б. Богданова; наук. ред.Н. М. Ніколаєнко; Наук. б-ка ДБТУ. – Харків, 2023. – 68 с. – (Серія: «Праці вчених ДБТУ»; вип. 2).

     Мета покажчика – ознайомити користувача з життям і діяльністю вченого та відобразити наукові праці, в яких розглядаються питання з технології вирощування та захисту овочевих і баштанних рослин. До біобібліографічного покажчика включено наукові, навчальні, навчально-методичні видання, статті та патенти. Матеріал згруповано за видами видань в хронологічному порядку, в межах року за абеткою назв видань. Біобібліографічний покажчик містить праці, що були опубліковані з 1981 по 2022 роки.

     Запрошуємо до перегляду покажчика, який розміщено в репозитарії ДБТУ