Наказом Міністерства освіти та науки України № 1035 від 23.08.2023 року "Про затвердження рішень Атестаційної колегії Міністерства" присвоєно вчене звання доцента кафедри  «Філософія людського спілкування» та соціально-гуманітарних дисциплін Державного біотехнологічного університету Ніколаєнко Наталії Миколаївні.

   Колектив Наукової бібліотеки вітає директорку,  Ніколаєнко Наталію Миколаївну, канд.наук із соц.комунікацій з отриманням атестата доцента!

   Вам як невпинному новатору і ентузіасту, що своєю енергією заряджає колектив бібліотеки на постійний пошук нестандартних рішень і спонукає змінювати існуючі традиційні форми роботи, запроваджуючи нові, ми Бажаємо професійних звершень та нових здобутків на науковій ниві.

   Нехай креативний підхід до вирішення завдань, що стоять перед Вами як перед науковцем, завжди допомає активно й творчо втілювати в повсякденну науково-педагогічну діяльність нові підходи до навчання, а Ваша виважена прагматичність мислення та інноваційні думки і надалі сприяють розвитку  Наукової бібліотеки!