Шановна університетська родино!

Наукова бібліотека ДБТУ щиро вітає Вас з нагоди найважливішого державного  свята для нашої країни ‒ Дня Незалежності України, що став поворотною датою в історії нашої Держави. Він назавжди змінив думки та погляди людей, які прагнули свободи та незалежності, став могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради кращого майбутнього, миру та добробуту.

Запорука державотворчого успіху – це злагода, відповідальність та об’єднання зусиль мільйонів громадян вільної та незалежної країни. Ці слова дуже актуальні, бо сьогодні ми воюємо за незалежну українську державу, втілюємо в реальність одвічну мрію нашого народу – бути незалежним і вільним у своїх поглядах та переконаннях.

Внаслідок російської агресії, коли наші міста потерпають від обстрілів, руйнується інфраструктура, а ворог намагається позбавити наш народ історичної пам’яті, ми прагнемо миру! Ми єдині у цьому бажанні, об’єднані, як ніколи, і разом наближаємо перемогу! Тисячі синів та дочок України, серед яких співробітники, випускники та студенти Державного біотехнологічного університету, сьогодні  відстоюють суверенітет України, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет, є живим прикладом військової відваги, мужності та героїзму перед усім світом.

Бажаємо у ці переломні та важкі дні усім і кожному віри в нашу перемогу, надії на кращі часи, завжди бути патріотами України! Пам’ятаймо слова Тараса Шевченка: «В своїй хаті своя й правда, і сила, і воля». З Днем Незалежності, рідна країно! Слава Україні!