Дорогі студенти!

Щиро й сердечно вітаємо Вас, молодих, енергійних, сповнених  мрій і надій, з Міжнародним днем студента – святом, що символізує сходинку до вершин знань й самоствердження! Ваші найкращі роки, на жаль, припали на час викликів, протистоянь і війни. Але сьогодні ви, як ніколи, стаєте сильнішими, згуртованішими. Знаєте ціну життя, дружби, любові, відчуваєте гордість за власну державу!

Ви є студентами Університету, який динамічно розвивається, реалізовує концепцію якості у всіх проявах, відкритий до можливостей і проєктів. Бажаємо Вам мирного неба, здоров’я, впевненості у власних силах, постійного самовдосконалення, яскравих мрій і впевненого руху до їх здійснення! Нехай студентські роки стануть найбільш незабутніми та крутими, принесуть знання, диплом, надійну дружбу і позитивні враження! Насолоджуйтеся студентськими роками, черпайте максимум знань і вмінь, розвивайтеся, ловіть драйв і назавжди запам’ятайте цей час!

У нас є спільна мрія ‒ наша ПЕРЕМОГА у цій війні, щоб МИР і спокій прийшли на нашу землю. Бережіть вірність Українському народові! Підтримуйте славні традиції alma mater!

З Днем студента!