Наближається Новий 2024 рік одне з найважливіших і улюблених свят у році. 2024 рік буде під заступництвом Зеленого Дерев’яного Дракона. Цей знак, за Східним календарем, вважається одним із найсильніших знаків китайського зодіаку. Він символізує силу, міцність та енергію. Дерево (дракон дерев’яний) – це особлива стихія, яка уособлює зростання та розвиток, нове життя. Зелений – це колір позитиву, розквіт природи та енергія.

Повномасштабна війна кардинально змінила життя українців та їхнє ставлення до колись улюблених свят, змусила  нас переоцінити все, що відбувається в житті. Але, навіть попри війну, яка позначила своїм відбитком святковий настрій, у серцях українців живе надія на світле майбутнє та здійснення бажань.

Шановні користувачі! Вітаємо з наближенням найрадіснішого, найдобрішого, найчарівнішого свята – Нового року! Нехай 2024 рік стане низкою щасливих і радісних днів, наповнених любов’ю, добром і вірою в краще! Нехай наступний Новий рік виконає головне бажання мільйона українців ‒ принесе нашій країні перемогу!

Новий рік-2020: які справи треба встигнути зробити до свята | Трибуна -  Бровари (Новини)

#НБ_ДБТУ

#kalendarniikoshik

#Новий_рік