Через війну рф в Україні цьогоріч Всесвітній день інтелектуальної власності відзначається переважно у віртуальному світі. Попри жахливі трагічні події, які спіткали нашу квітучу і незламну державу, науковці ДБТУ наполегливо та віддано продовжують вносити свої здобутки у банк всеукраїнського наукового інноваційного надбання.  

Ми абсолютно впевнені в  Перемозі нашої Батьківщини та пишаємося яскравими науковими постатями ДБТУ, які патентуючи свої передові розробки та інновації, беруть активну участь у розвитку нашої країни та є фундаментальною опорою для відродження економіки України.

До Всесвітнього дня інтелектуальної власності Наукова бібліотека ДБТУ підготувала віртуальну виставку «Інтелектуальна  власність як право на  результат творчої діяльності людини». На виставці представлені патенти науковців ДБТУ, які  є суттєвим фактором в інноваціях. Перегорніть сторінки віртуальної виставки та познайомтеся з бібліографічними описами документів, статей науковців ДБТУ, які мають активне посилання до повнотекстових версій, представлених на сайті Наукової бібліотеки. Запрошуємо до перегляду!