Наукова бібліотека ДБТУ вітає нових користувачів ‒ першокурсників факультету агрономії та захисту рослин ! 26 вересня університетська книгозбірня провела для них теоретично-практичне онлайн-заняття з основ інформаційної культури, яка передбачає сукупність знань, умінь, що забезпечують самостійну діяльність здобувачів освіти з задоволення інформаційних потреб особливо у період дистанційного навчання. У ході онлайн-заняття студенти познайомилися з основними компонентами інформаційної культури, дізналися про інформаційне забезпечення Наукової бібліотеки, доступ до відкритих електронних ресурсів, алгоритм пошуку в електронному каталозі тощо.

Щиро дякуємо Романову Олексію Васильовичу, кандидату сільськогосподарських наук, декану факультету агрономії та захисту рослин за допомогу в організації онлайн-заняття та за підтримку співпраці з Науковою бібліотекою.

Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися і працювати, а першокурсникам за жагу до пізнання нового, позитив та гарний настрій! Тримаймо освітній стрій!