Навчання протягом життя – це стала аксіома сучасного світу. Основою ж навчання людини є книга. І не тільки навчальна література формує освічену особистість, а й художня та науково-популярна.

25 вересня, під час онлайн-зустрічі,  Наукова бібліотека ДБТУ вітала здобувачів 1 курсу факультетів ветеринарної медицини та біотехнологій, які долучилися до університетської родини читачів. Відчинити двері у світ незвіданого, відкрити глибину і зародити закоханість у безкрайній інформаційний простір ‒ непросте завдання, що постає під час кожної онлайн-зустрічі зі студентами.

Першочергове завдання цієї онлайн-зустрічі навчити нових читачів спілкуванню з Науковою бібліотекою дистанційно, ознайомитися зі структурою, сервісами та послугами університетської книгозбірні. Першокурсники  активно долучилися до теоретично-практичного заходу з основ інформаційної культури: знайомилися з потужним електронним каталогом та його можливостями: від створення коректного запиту до пошуку потрібної книги, її замовлення або завантаження в електронній формі.

Висловлюємо щиру подяку деканам факультетів  та їхнім заступницям за співпрацю, а саме:

Олесі Олександрівні Цимерман,  декану факультету ветеринарної медицини;

Синяговській Катерині Адольфівні, заступниці декана з навчально-наукової роботи факультету ветеринарної медицини;

Олені Валентинівні Щербак, декану факультету біотехнологій;

Юлії Юріївні Чуприні, заступниці декана з навчально-наукової роботи факультету біотехнологій!

Завжди разом і завжди до нових висот! Дякуємо ЗСУ за можливість навчатись і розвиватись!