19 жовтня в рамках Європейського тижня академічної доброчесності Наукова бібліотека провела для першокурсників двох факультетів: управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю; менеджменту, адміністрування та права онлайн-лекцію «Формування культури академічної доброчесності в Університеті».  Крім здобувачів освіти, до онлайн-лекції долучилися куратори студентських груп.

Під час онлайн-лекції здобувачі вищої освіти дізналися про сутність поняття академічної доброчесності, чому вона набуває все більшого значення в сучасній освіті; основні нормативні й законодавчі акти; розглянули різновиди плагіату як найпоширенішого вияву недоброчесності. Першокурсники познайомилися з  Кодексом академічної доброчесності ДБТУ, де прописані загальні моральні принципи та правила етичної поведінки університетської спільноти. 

Наукова книгозбірня вкотре нагадала кожному слухачу лекції, що академічна доброчесність, мотивоване та відповідальне навчання і викладання – запорука якісної освіти!

Наукова бібліотека щиро  вдячна за співпрацю та організацію онлайн-лекції декану факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю Наталії Михайлівні Пенкіній і її заступниці Вікторії Ігорівні Скриннік; декану факультету менеджменту, адміністрування та права Альоні Вʼячеславівні Москаленко й її заступниці Світлані Валеріївні Шерстюк

#НБ_ДБТУ

#академічна_доброчесність