Академічна доброчесність – це основа якісної освіти та шлях до формування свідомого громадянського суспільства.  Наукова бібліотека розповсюджує та популяризує серед студентів і усіх користувачів правила та чесноти академічної доброчесності та спонукає дотримуватися їх. 25 жовтня Наукова бібліотека провела онлайн-лекцію «Формування культури академічної доброчесності в Університеті» для здобувачів вищої освіти факультету лісового господарства, деревооброблювальних технологій та землевпорядкування . До онлайн-заходу долучилися куратори студентських груп.

Слухачі онлайн-заходу довідалися про поняттєвий апарат академічної доброчесності, морально-етичні цінності учасників освітнього процесу у здійсненні комунікацій, види плагіату тощо. Інформаційна онлайн-лекція пройшла змістовно, цікаво і корисно. Здобувачі освіти  отримали практичні рекомендації на питання, що стосуються академічної доброчесності загалом і окремих її аспектів зокрема.

Наукова бібліотека щиро вдячна за співпрацю та організацію онлайн-лекції  декану факультету лісового господарства, деревооброблювальних технологій та землевпорядкування Сусці Анастасії Анатоліївні  http://surl.li/mmumd та її заступниці Тупчій Ользі Миколаївні http://surl.li/mmuna.