12 жовтня відбулося знайомство першокурсників факультету енергетики, робототехніки та комп'ютерних технологій  з Науковою бібліотекою.  Зустріч пройшла в онлайн-форматі. Мета онлайн-заходу навчити першокурсників самостійно освоювати нове та вміти приймати виклики часу, орієнтуватись в потоці інформації, критично оцінювати, обробляти й ефективно використовувати інформацію у навчальному процесі.

Під час онлайн-заходу  студенти ознайомилися з можливостями сайту Наукової бібліотеки,  електронного каталогу, а саме, як користуватися електронним каталогом Наукової бібліотеки:  підібрати необхідну літературу із заданої тематики, знаходити у фонді необхідне видання, користуватися повнотекстовими документами. 

Формат онлайн-зустрічі дозволив кожному студенту самостійно опанувати алгоритмом  онлайн-реєстрації та отримати номер електронного читацького квитка для віддаленої роботи з електронними ресурсами книгозбірні, які в умовах сьогодення забезпечують й підтримують дистанційне навчання та самостійну роботу.

Онлайн-зустріч з першокурсниками в Науковій бібліотеці відбулася за сприяння т.в.о. декана факультету Сорокіна Максима Сергійовича та заступниці т.в.о. декана Сотнік Ольги Василівни. Наукова бібліотека щиро вдячна за співпрацю та організацію онлайн-зустрічі.