Один із аргументів високої майстерності, виваженої і добре продуманої роботи бібліотечних працівників – постійне підвищення кваліфікації. З метою удосконалення своєї діяльності та для отримання нових знань, співробітники Наукової бібліотеки Ніколаєнко Н.М.,, директорка , канд.наук із соц. комунікацій, доцентка, Рибальченко О. М., заст. директорки, Животова С. П., зав.відділу, Гончар А. В., бібліотекарка 1 кат. з 15.04.2024 по 26.04.2024 р. пройшли курси підвищення кваліфікації, які проводила  Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН відповідно до плану-графіку онлайн-курсів підвищення кваліфікації бібліотечних працівників аграрних закладів вищої освіти І-ІV р.а. МОН та науково-дослідних установ НААН у 2024 р., затвердженого наказом ректора НУБіП України від 22.12.2023 р.

    Заняття, які відбувались в режимі онлайн на платформі Cisco Webex, вдало поєднували науково-теоретичні і практичні матеріали, що у сукупності з сучасними методиками та приємним онлайн-спілкуванням створили чудову атмосферу для отримання  нових та вдосконалення раніше набутих компетентностей у межах професійної діяльності.

    В результаті підсумкового контролю, який включав залік, всі учасники  стажування отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації, видане ННІ безперервної освіти і туризму НУБіП України.

   Вітаємо колег , бажаємо успіхів та  наснаги!