Шановні науковці!

Компанія «Clarivate» пропонує  взяти участь у безкоштовних вебінарах від Clarivate, які заплановані на червень-липень 2024 року.

Вебінари проводяться на платформі ZOOM.

6 червня 2024, 10:15–11:15

Тема: Аналіз публікаційної активності установи

Тези: Аналіз публікацій за допомогою «Web of Science» та «InCites»: ключові показники та метрики для оцінки ефективності, коректне застосування імпакт фактору, квартилів JCI, оцінка впливу відкритого доступу та плану S. Оцінка наукового співробітництва: аналіз ефективності поточних колаборацій, пошук оптимальних партнерів для спільних проектів. Створення та коригування профілю установи Organization-enhanced у «Web of Science».

Реєстрація: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_MfaO2GSdQL6kgkPKcalrmA

27 червня 2024, 10:15–11:15

Тема: Пошук та аналіз грантів з ресурсами «Clarivate»

Тези: Для успішної грантової заявки необхідно не тільки знайти кошти, але й підібрати хорошу команду. На вебінарі розберемо ресурси «Clarivate», що допоможуть проаналізувати інформацію про гранти, зазначену в публікаціях проіндексованих у «Web of Science Core Collection», попрацюємо з новою базою на платформі «Grant Index» і розглянемо можливості бази поточних грантових можливостей «Pivot-RP».

Реєстрація: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_okYl_4MpQU6mia4_RzIA9A

4 липня 2024, 10:15–11:15

Тема: Оновлення Journal Citation Reports™ 2024 (вебінар із серії Research Smerter)

Тези: Щорічні оновлення «Journal Citation Reports (JCR)™». Починаючи з цьогорічного випуску, звіти про цитування журналів включатимуть уніфіковані рейтинги за тематичними категоріями, що допоможе спростити оцінку ефективності журналу та підвищити прозорість та інклюзивність. Широкий спектр показників на рівні журналу, включно з фактором впливу журналу (JIF), доступним у профілях JCR разом із описовою інформацією відкритого доступу та інформацією про учасників. Інтеграція JCR з іншими продуктами «Clarivate», включаючи «Web of Science». Інтеграція журнальних показників у ваші системи за допомогою «Journals API».

Реєстрація: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_TM25NWWwSKGyro6_gSL8YA