З 24 по 31 жовтня триває Всесвітній тиждень медійної та інформаційної грамотності. Тема 2023 року: «Медійна та інформаційна грамотність в цифровому просторі». Під час Глобального тижня медіаграмотності Фільтр, національний проєкт з медіаграмотності Міністерства культури та інформаційної політики України спільно з USAID, IREX та ПРООН в Україні уже другий рік поспіль організовує національний тест з медіаграмотності. Пройти тест можуть всі охочі. Тест відбудеться 25 жовтня (середа) на платформі Typeform. Посилання на платформу з’явиться напередодні на сайті https://filter.mkip.gov.ua/ та офіційній сторінці проєкту в мережі Фейсбук: https://www.facebook.com/filterproject2021

Платформа для проходження тесту буде відкрита чотири рази на день протягом 45 хвилин. Початок ‒ о 10:00, 13:00, 17:00, 21:00. Після проходження тесту учасникам автоматично висвітиться результат, а правильні відповіді будуть опубліковані 26 жовтня на сайті Фільтра.

Пройти тест можна лише 1 раз ‒ учасники, які пройдуть тест декілька разів, не зможуть претендувати на подарунки.

Сертифікати отримають лише «Гуру медіаграмотності». Зверніть увагу, якщо ви неправильно вкажете свою електронну пошту, організатори не зможуть надіслати вам сертифікат. Також переконайтеся, що ви правильно зазначили своє ім'я та прізвище.

Переможців тесту організатори оголосять 1 листопада у соцмережах та на сайті Фільтра, а також надішлють їм сповіщення на електронну пошту.

Будьте медіаграмотними!

#НБ_ДБТУ

#тиждень_медійної_та_інформаційної_грамотності