Наукова бібліотека ДБТУ вітає нових читачів! Ними стали першокурсники факультету мехатроніки та інжинірингу , які сьогодні, 2 жовтня, під час онлайн-занять з основ інформаційної культури успішно долучилися до університетської родини читачів Наукової книгозбірні.

Метою проведення таких занять є допомога здобувачам освіти  запису до Наукової бібліотеки та сформувати практичні навички пошуку інформації. Адже інформаційно-компетентний студент визначає і чітко формулює свої інформаційні потреби, вміє узагальнювати та виділяти основну ідею, що міститься в традиційних та електронних ресурсах, вміє отримати інформацію як в дистанційному режимі, так і безпосередньо в бібліотеці. Присутні онлайн-заходу познайомилися з електронними ресурсами книгозбірні та методами автоматизованого пошуку інформації, методикою пошуку джерел за різними елементами доступу.

Наукова книгозбірня вдячна всім присутнім студентам за активну участь в теоретично-практичному онлайн-занятті.  Захід пройшов в дружній атмосфері. Це була справжня командна робота!

Наукова бібліотека висловлює щиру подяку  декану факультету мехатроніки та інжинірингу Бредихіну Вадиму Вікторовичу та його заступникам: Денисенку Сергію Анатолійовичу, Марченку Михайлові Валентиновичу,  Галичу Іванові Васильовичу за співпрацю в організації онлайн-заняття з основ інформаційної культури.  

Завжди разом і завжди до нових висот! Дякуємо ЗСУ за можливість навчатись і розвиватись!