Наукова бібліотека ДБТУ продовжує приймати здобувачів освіти до великої родини читачів! Сьогодні, 3 жовтня, відбулося онлайн-знайомство наукової книгозбірні з першокурсниками факультету переробних і харчових виробництв, яке є важливим етапом їхнього навчання, адже Наукова бібліотека від сьогодні їхній навігатор в океані знань,  інформаційний ресурс для досліджень, самопідготовки до занять тощо.

Під час  онлайн-заходу, який пройшов у форматі теоретично-практичного заняття,  основну увагу  було спрямовано на формування основ інформаційної культури здобувачів вищої освіти – одного з векторів діяльності Наукової бібліотеки університету, який сприяє підвищенню рівня обізнаності щодо ресурсів та послуг, які вона надає.

Присутні  успішно пройшли онлайн-реєстрацію; авторизацію; детально ознайомилися з можливостями наукової книгозбірні; її послугами, які можна отримати як в стінах книгозбірні, так і віддалено. Більш детально на практичній частині онлайн-заняття першокурсники опановували навички пошуку інформації в електронному каталозі; ознайомилися з вебсайтом, який є точкою доступу до всіх інформаційних ресурсів, послуг Наукової бібліотеки в режимі  24/7 та зв’язуючою ланкою, що поєднує з інформаційним простором Університету.

Інформаційна насиченість заходу та цікаве подання матеріалу викликали жвавий інтерес серед першокурсників, які активно працювали в команді протягом  всієї зустрічі. Для Наукової бібліотеки була важлива оцінка студентів проведеного онлайн-заходу. Приємно було читати в чаті подяки та споглядати на моніторі компʼютера позитивні смайлики.

Щиро дякуємо декану факультету переробних і харчових виробництв Марині Олександрівні Янчевій за організацію онлайн-заняття з основ інформаційної культури   та підтримку співпраці з університетською бібліотекою.

Дякуємо студентам за активну участь в онлайн-заході!

Завжди разом і завжди до нових висот! Дякуємо ЗСУ за можливість навчатись і розвиватись!