На початку нового навчального року в НБ ДБТУ пройшли традиційні вересневі збори трудового колективу, під час яких обговорювалися нагальні питання інформаційного забезпечення навчального процесу університету в режимі онлайн.

   Директорка Ніколаєнко Н.М., канд. наук із соц. комунікацій, доцентка, привітала колектив з початком нового навчального року та акцентувала увагу на те, що в інформаційному просторі університету бібліотека є відкритою освітньо-науковою платформою та надійним партнером університетської спільноти у забезпеченні навчального, наукового, виховного процесів.

   На зборах було підбито підсумки роботи бібліотеки у літній період з упорядкування фондів, наповнення електронного каталога і репозитарія повнотекстовими навчальними і навчально-методичними виданнями, удосконалення процесів автоматизації  бібліотечно-бібліографічних процесів, комплектуванні для забезпечення навчального процесу тощо.

   Обговорювалось питання продовження проєктної діяльності бібліотеки у соціокультурному проєкті «Календарний кошик», меморіальному «Місце шани та вдячності», історичному «Історія наукової бібліотеки ДБТУ в особах».

   Також було визначено першочергові завдання з організації обслуговування першокурсників, їх реєстрації, отриманні читацьких  квитків, проведення занять з інформаційної грамотності на факультетах в онлайн режимі. 

   Директорка Ніколаєнко Н.М., подякувала працівникам за їхню роботу та окреслила шляхи стратегічного бачення розвитку бібліотеки на майбутнє.

   Зважаючи на необхідність суворого дотримання заходів безпеки, збори колективу пройшли у змішаному режимі, в теплій і дружній атмосфері. В читальному залі були присутні 20 співробітників, ще 4 приєднались в онлайн-форматі.