Наукова бібліотека ДБТУ щиро вітає університетську спільноту з початком навчального року – стартом нових можливостей і досягнень! Саме освіта та знання є справжнім неоціненним надбанням народу, яке визначає його потенціал та розвиток на майбутнє.

Нехай новий навчальний рік стане для всіх нас дивовижним часом звершень та перемог на освітянській ниві, і в кінці року кожен збере чудовий врожай нових знань, корисного досвіду, професійних вмінь та навичок! Звичайно, це буде не просто, бо під час освітнього процесу лунатимуть звуки сирен і повінь різноманітних тривожних новин. Але ми впевнені в тому, що невдовзі переможемо агресора і що всі теперішні випробування зроблять нас сильнішими, ще більш мотивованими та єдиними у прагненні змінити світ і життя на краще.

Всім, хто розпочинає та продовжує свою академічну подорож, щиро зичимо успішного та насиченого навчального року, мирного неба, міцного здоров'я, щастя, невичерпної енергії, творчих здобутків, бути завжди наполегливими та впевненими у своїх силах!

Охоче закликаємо вас підходити до навчання з цікавістю та рішучістю разом з Науковою бібліотекою. Шукайте разом з нами нове, використовуйте можливості  наукової книгозбірні та розвивайтеся. Протягом всього Вашого навчання  завжди буде поруч потужна підтримка Наукової бібліотеки ДБТУ.

Успіхів нам! Разом до Перемоги!