Сьогодні, 8 жовтня, родина Наукової бібліотеки поповнилася новими читачами! Ними стали першокурсники двох факультетів – управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю та менеджменту, адміністрування та права. Вітаємо наших нових читачів та сподіваємося, що Наукова бібліотека ДБТУ стане для здобувачів освіти надійним провідником у світ знань.

Наукова книгозбірня під час онлайн-заходу провела теоретично-практичне заняття з основ інформаційної культури,  мета якого – допомогти здійснити онлайн-реєстрацію, навчити першокурсників самостійно освоювати нове та вміти приймати виклики часу, орієнтуватись в потоці інформації, критично оцінювати, обробляти й ефективно використовувати інформацію у навчальному процесі.

У межах теоретичної частини заняття студенти ознайомилися з можливостями сайту Наукової бібліотеки, отримали інформацію про ресурси відкритого доступу, електронні бази даних, де представлені тисячі журналів та наукових статей тощо. Практична частина онлайн-заняття дозволила кожному студенту самостійно опанувати алгоритмом  онлайн-реєстрації та отримати номер електронного читацького квитка для віддаленої роботи з електронними ресурсами книгозбірні, спробувати за різними категоріями здійснити пошук документів, завантажити повнотекстові документи, які в умовах сьогодення забезпечують й підтримують дистанційне навчання та самостійну роботу здобувачів освіти.

Щиро дякуємо  декану факультету менеджменту, адміністрування та права Олені Вячеславівні Москаленко та  її заступниці Ірині Ігорівні Божидай; декану факультету управління, торговельно-підприємницькою та митною діяльністю Наталії Михайлівні Пенкіній  за організацію зустрічі та підтримку співпраці з університетською бібліотекою.

Тримаймо разом  культурний рубіж – цікавий, корисний та безмежний світ надбання людства – світ інформації! Дякуємо ЗСУ за можливість навчатись і розвиватись!